Wild Romance 9 Maart

 

De Cantine Presents de Legendarische band van Herman Brood live on Stage!
Met alle grote hits zoals 'Saturday Night, Never Be Clever en Rock & Roll Junkie 'veroverden zij de Benelux, Duitsland & the rest of the World!
Dit is de kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers live te zien & te horen.
Still Alive & Kicking!

 

 

 

Krantartiekel Flevopost, Kees Bakker

Lelystad - Wild Romance, de voormalige begeleidingsband van Herman Brood, treedt zaterdag op in Restaurant De Cantine aan de Oostvaardersdijk in Lelystad. De band, met gitarist Danny Lademacher in de gelederen, speelt nummers van haar vorig jaar uitgekomen cd, maar ook alle grote Broodhits uit de jaren ’70 en ’80.

Wild Romance zou in november al optreden in De Cantine, maar moest toen wegens promotionele verplichtingen het concert uitstellen. De band belooft dat deze keer het dak eraf zal knallen.

Weerzien

Hans Bakker van De Cantine heeft er zin in. Voor hem wordt het een weerzien met Wild Romance. ‘Ik heb ze als 17-jarige nog in Lelystad zien spelen, in het toenmalige jongerencentrum HaHo. Later is dat t Rif geworden. Was geweldig, hoor. Was één van de eerste optredens van Herman met Wild Romance. Moest nog een stukkie stuff en whisky voor hem scoren, dat hoorde er toen bij….’

Dat is nu niet meer zo, zegt Bakker. ‘Nee, nu staat er wel wat drank op de lijst, maar verder ook  gezond en vers eten. Dat was toen niet zo, hoor, vers en gezond eten,’ lacht hij. Bakker is zelf erg benieuwd naar het optreden van zaterdag. ‘Die nieuwe, jonge  zanger, Edgar Koelemeijer, doet het fantastisch, hoor! Oude tijden herleven.’ In zekere zin geldt dat ook voor zaterdag. ‘Ik heb van meer mensen uit de HaHo-tijd gehoord dat ze ook komen. Wordt één grote reünie. Maar er zijn mensen uit heel Nederland die kaarten kopen. Dus wees er snel bij!’

 

 

 

 

 


Datum: 9 Maart
Aanvang : 20.00
Voorverkoop 17,50
Aan de deur: 25,00

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Restaurant de Cantine
Musicstar ( kempenaar 01-22)
Primera ( Botter en Lelycentre)