Restaurant

Bent u op zoek naar restaurant waar u in een huiselijke en ontspannen sfeer kunt genieten van een heerlijk avondje uit? Bij Restaurant De Cantine in Lelystad bent u verzekerd van een breed scala aan kwalitatieve vis- en vleesgerechten waarbij gebruik is gemaakt van diverse regionale en biologisch producten. Mede door de inrichting van ons restaurant vindt u bij ons een stukje nostalgie van de oude Flevopolder. Door de diversiteit aan gerechten en de huiselijke sfeer bent u bij ons verzekerd van een sfeervolle en gezellige avond.

Restaurant De Cantine staat ook bekend om zijn kindvriendelijkheid. Zo hebben wij diverse kindergerechten op de kaart gezet waardoor het gehele gezin kan genieten van een heerlijk gerecht.

Voor een overzicht van onze kaart klik hier

Naast de diverse gerechten vindt u bij Restaurant De Cantine ook een breed aanbod aan bieren en wijnen. Hierbij kunt u onder andere denken aan de wijnen Lindemans en Urmeneta of de Heineken bieren en Affligem bier soorten,  

Groepen


Wilt u gezamenlijk met uw familie, vrienden of collega's genieten van een sfeervolle avond? Dan stelt Restaurant De Cantine graag een passend menu voor u samen waarbij wij rekening houden met uw wensen. Een groepsreservering is al mogelijk vanaf 15 personen.