Terras


Bent u op zoek naar een sfeervol en zonnig terras voor een partij, een bijeenkomst of om gezellig te lunchen, loungen, dineren of barbecueën? U wilt een gezellige onderbreking of afsluiting van uw dagje uit in Batavia Stad Fashion Outlet, de Bataviawerf, het Rijks Archeologisch Centrum Maritiem of het Nieuw Land Erfgoedcentrum?

Het terras van Restaurant De Cantine bestaat uit twee verschillende niveaus en kent een apart loungegedeelte. Diverse panelen zorgen voor voldoende beschutting tegen de wind. Het terras kent een prachtig uitzicht over het Markermeer en de vele schepen die wachten om geschut te worden in de sluis.

Uw barbecuefeest maakt u tot een onvergetelijke gebeurtenis met onze MegaSpies. Een groot spit met verschillende stukken gegaard vlees dat boven een houtskool barbecue wordt geplaatst. De houtskool geeft het vlees die authentieke barbecue smaak. De MegaSpies is geschikt voor een gezelschap vanaf 30 personen.

Naast de heerlijke gerechten en hapjes serveren wij ook een uitgebreid assortiment aan mooie wijnen en speciale bieren. Kijk hiervoor op onze speciale wijnkaart en bierkaart.

Ons terras is ieder jaar open van april tot en met september.

We zien u graag op ons terras in Lelystad!