Zaalverhuur

 

 

Restaurant De Cantine biedt een sfeervolle, ruime locatie voor evenementen, feesten & partijen, bruiloft, uitvaart en vergaderingen tot een maximum van 400 gasten.

Evenementen, feesten & partijen

De Cantine heeft de afgelopen jaren diverse uiteenlopende evenementen, feesten & partijen georganiseerd. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Het Batavia Blues Festival, Dance Classics, St. Particksday en Hollandse avonden, Oktoberfest.

Bruiloft

Trouwen op een bijzondere, historische locatie? Restaurant De Cantine is het restaurant met de oudste historie van Flevoland. Een historie die dateert vanaf de inpoldering. Foto’s en voorwerpen uit deze tijd zijn nog steeds in het restaurant te bewonderen.

De locatie is geheel in te richten naar uw wensen en ook ons terras maakt hier natuurlijk onderdeel van uit. Het podium biedt volop ruimte voor sketches en/of een band.

Een uitvaart in Lelystad of omgeving?

De uitvaart van een dierbaar persoon wordt vaak gezien als een gedenkwaardig moment voor familie, vrienden en kennissen. Steeds vaker gaat men er toe over om een afscheid te organiseren op een niet traditionele locatie, voor een passend eerbetoon die recht doet aan de persoonlijkheid van de overledene.

Restaurant De Cantine ondersteunt u in alle facetten die bij een mooi en waardig afscheid horen.

Vergaderingen

Bent u op zoek naar een passende, rustige en goed bereikbare vergaderlocatie? Ook hiervoor kunt u gerust bij ons aankloppen. Wij maken gebruik van de vergaderaccommodatie in het Nieuw Land Erfgoedcentrum van 10 – 100 personen. Gedurende de vergadering kunt u genieten van heerlijke verse broodjes en drankjes. Parkeren kunt u bij ons nog gewoon voor de deur.


 

Restaurant de Cantine kan doorgaans bestempeld worden als een laagdrempelige locatie met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Doorgaans voelen gasten zich meteen thuis en daarom vormt de Cantine de perfecte locatie voor zaalverhuur in Lelystad